Ga naar inhoud
2e Pinksterdag open van 12 tot 5: Kijk voor info

Nieuws

Exclusief: Irregular Choice x Disney: De Kleine Zeemeermin + Belle & het Beest

door Joyce Monteiro 28 Jan 2020 0 Reacties

Na vier schitterende Disney Prinsessen collecties was het tijd voor een spectaculair einde, de sprookjes waar met spanning naar uit werd gekeken, natuurlijk exclusief bij Succubus!

In 1990 kwam ze in de Nederlandse bioscopen en startte de Zeemeermin-Mania waar we zo van houden: the Little Mermaid :)

Het verhaal is gebaseerd op een sprookje uit 1836 van meneer Anderson met een heel ander einde, maar wij houden het luchtig ;) Ariël speelt ook in deze collectie de hoofdrol, maar nooit alleen! Of met haar vriendjes Bot en Sebastiaan of juist met haar vriendin/bleek toch vijand en onze beboezemde zeeheks Ursula (die op haar beurt wel een eigen schoen en tas kreeg). Ze worden zelfs als beeldje neergezet in een heuse waterhak, want de sleehakken van Make a Splash en Just Me & The Sea zijn gevuld met vloeistof!

De meeste modellen hebben een fijne hakhoogte waardoor je het niet kan laten om ze regelmatig aan te trekken, gelukkig ;) Met een zwierige 50’s swing rok in teal, paars of rood, of juist een rustig zwart 50’s swing jurkje waardoor de schoenen eruit springen.

Irregular Choice Elegant EvilIrregular Choice Little Mermaid Sea Dreams Pumps Blauw Rood


En dan de Grand Finale: In 1991 kwam Beauty & the Beast in de bioscoop met details die ons altijd bij zouden blijven. Wie droomde niet van die goudgele jurk of nog beter: die bibliotheek?

Het zijn juist de details waar Irregular Choice zich door heeft laten inspireren. Zoals Tale of Enchanted, waar alle kleuren in terugkomen van niet alleen de jurk, maar ook zijn koningsblauwe kostuum, inclusief strik natuurlijk. De collectie heeft als kunstig hoogtepunt Bold as a Rose en Enchanted Castle, met een heus beeldje van het dansende paar in de hak! Maar ook alle huisbewoners komen voorbij, zoals Chip en Lumiere.

Met zulke stralende kleuren is deze collectie prachtig te dragen met een navy 50’s swing jurkje compleet met petticoat natuurlijk! Of met een subtiele zwarte pencilrok, zodat de schoenen de ruimte krijgen om te schitteren.

Irregular Choice Beauty & The Beast A Tale Of Enchantment Laarzen Goud BlauwIrregular Choice Beauty & The Beast Be Our Guest Ballerina's Rainbow


Het was al bekend: dit zou de laatste Irregular Choice x Disney collectie. Maar wees gerust, nieuwe samenwerkingen staan al klaar om onze schoenen dorst te bevredigen ;)

Deze bijzondere collectie is exclusief bij ons te koop en maar eenmalig uitgebracht: wacht dus niet te lang!

Vorige bericht
Volgende bericht

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee dat reacties goedgekeurd moeten worden voordat ze worden gepubliceerd.

Bedankt voor uw inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de look

Kies Opties

Wijzig Optie
this is just a warning
Inloggen